Nyári intenzív angoltanfolyam gyerekeknek és tiniknek

Projekt alap√ļ angoltanfolyamok 7-16 √©ves korig

100% besz√©dk√∂zpont√ļ Don't Panic Angol ny√°ri intenz√≠v tanfolyam gyerekeknek √©s tiniknek

M√°r fiatal kort√≥l megszerettetj√ľk a nyelvtanul√°st

M√°r fiatal kort√≥l megmutatjuk √©s megtan√≠tjuk az angol nyelv csod√°j√°t. Egy olyan biztons√°gos √©s t√°mogat√≥ k√∂rnyezetben k√©sz√ľlhetsz a magabiztos angol besz√©dre, ami sajnos a k√∂zoktat√°sban nem mindig biztos√≠tott.

Motiváló és játékos angolórák gyerekeknek és tiniknek

C√©lunk, hogy a junior √©s a tini tanfolyamra j√°r√≥ gyerekek √ļgy saj√°t√≠ts√°k el az angol gondolkod√°st, hogy k√∂zben j√≥l √©rzik magukat, √ļj bar√°ts√°gokat k√∂tnek √©s h√©trŇĎl-h√©tre j√≥ kedvvel j√∂nnek hozz√°nk j√°tszva tanulni √©s kikapcsol√≥dni angol nyelven.

Angol gondolkod√°s elsaj√°t√≠t√°sa, felnŇĎtt korban ez m√°r alap legyen

A mai iskol√°sok sz√°m√°ra m√°r nem jelent elŇĎnyt az angoltud√°s, ez a tov√°bbtanul√°s √©s a sikeres karrier alapfelt√©tele. Ha az angol elsaj√°t√≠t√°sa fiatalon √©s √©lvezetes m√≥don t√∂rt√©nik, az√°ltal kiny√≠lnak a kapuk a t√∂bbi idegen nyelv sz√°m√°ra is.

100% p√©nzvisszafizet√©si garancia az elsŇĎ √≥ra ut√°n

Ha az alábbi 5 pontból legalább 3 igaz gyermekedre, érdemes kérned egy visszahívást

Miért nem tudnak a mai gyerekek magabiztosan angolul kommunikálni?

Koroszt√°ly √©s nyelvi szint alapj√°n kialak√≠tott csoportok ‚Äč

Seg√≠t√ľnk kiv√°lasztani a legmegfelelŇĎbb k√©pz√©st

Junior intenzív angoltanfolyam

1 hetes 

Tini intenzív angoltanfolyam

1 hetes

Adj le jelentkez√©st ingyenes szintfelm√©rŇĎnkre √©s t√°j√©koztat√°sunkra az ŇĪrlap kit√∂lt√©s√©vel!

Kapcsolatfelvétel


Gyakran Ismételt Kérdésekre megnyugtató válaszok

Ez azt jelenti, hogy az angoltan√≠t√°si m√≥dszer√ľnk elt√©r a megszokott√≥l. Mivel a besz√©d az egyetlen k√©szs√©g, amit egyed√ľl nagyon neh√©z fejleszteni, nyelviskolai √≥r√°inkon fŇĎk√©nt erre koncentr√°lunk, ez√©rt besz√©dfejlesztŇĎ feladatok teszik ki a 60 perces alkalmaink nagy r√©sz√©t. ElŇĎfordul p√°r soros √≠r√°sbeli vagy olvas√°si, esetleg hall√°sfejlesztŇĎ feladat, de a kommunik√°ci√≥s m√≥dszer√ľnk gerinc√©t nem ezek adj√°k. A besz√©dfejlesztŇĎ feladatok legt√∂bbje a helyes nyelvtanra √©s a sz√≥kincsbŇĎv√≠t√©sre, valamint term√©szetesen a hall√°s ut√°ni √©rt√©s fejleszt√©s√©re f√≥kusz√°l. Egy olvasm√°nyt vagy egy fogalmaz√°st otthon is fel lehet dolgozni, √©s √ļgy v√©lj√ľk nincs sz√ľks√©ge gyermek√©nek arra, hogy √Ėn az√©rt fizessen egy tan√°rt, hogy n√©zze, ahogy √≠r vagy olvas. J√°t√©kos, de m√©gis hat√©kony feladatokon kereszt√ľl fogja gyermeke haszn√°lni az angol nyelvet, mik√∂zben tan√°raink anyanyelvi k√∂rnyezetet teremtenek sz√°m√°ra – term√©szetesen a saj√°t nyelvi szintj√©n. Azt fogja gyermeke √©rezni, hogy csak angolul tud megsz√≥lalni, √©s ezzel a “k√©nyszerrel” √≥r√°r√≥l-√≥r√°ra egyre jobb √©s magabiztosabb angolt fog besz√©lni.

Als√≥ tagozatos kezdŇĎk: Smart Junior 1 √©s 2

Als√≥ tagozatos √ļjrakezdŇĎk: Get Smart 1-3

FelsŇĎ tagozatosok: Enter the Portal 1-4

Amint igény keletkezik arra, hogy a gyerekek is online járhassanak órára, vagy esetleg a pandémia miatt nem lehet majd  bejönni az iskolába, azonnal tudunk online órákat biztosítani.
Pr√≥b√°lunk az ig√©nyekhez alkalmazkodni, amennyire csak lehets√©ges, √≠gy a gyermek √≥r√°kat 16:00 √©s 18:00 √≥ra k√∂z√∂tt tartjuk. BŇĎvebb inform√°ci√≥t az aktu√°lis tanfolyamokr√≥l Oktat√°s SzervezŇĎnk tud adni, aki a jelentez√©si lap kit√∂lt√©se ut√°n nem sokkal fel fogja venni √Ėnnel a kapcsolatot, de ak√°r iskol√°nk telefonsz√°m√°n is √©rdeklŇĎdhet.
Csoportos √≥r√°kat maximum 8 fŇĎvel tartunk, √≠gy t√∂bb figyelem jut a gyermekekre.¬†
Iskolánkban készpénzben, átutalással vagy bankkártyával is tud fizetni.
Ez att√≥l f√ľgg, meddig fog tartani gyermeke c√©lj√°nak el√©r√©se. Egy tank√∂nyv anyag√°nak elsaj√°t√≠t√°s√°ra szinttŇĎl f√ľggŇĎen 40 vagy 50 √≥r√°ra van sz√ľks√©g. Ezalatt gyermeke ak√°r f√©l nyelvi szintet is fejlŇĎdhet. A c√©l az √°lland√≥ angol besz√©d minden √≥r√°n, √©s ezzel m√°ris t√∂bbet fejlŇĎdik a di√°k, mint az √°ltal√°nos iskol√°k t√∂bbs√©g√©ben.
Term√©szetesen. Az elsŇĎ √≥ra ut√°n, amennyiben nem el√©gedettek, visszafizetj√ľk a tanfolyam d√≠j√°t.
A szintfelm√©rŇĎ sor√°n egy angoltan√°r seg√≠ts√©g√©vel beazonos√≠tjuk azt a szintet, ahol gyermeke jelenleg tart, hogy a legmegfelelŇĎbb csoportba ker√ľlhessen. Az 5 perces angol nyelvŇĪ besz√©lget√©s sor√°n arra vagyunk k√≠v√°ncsiak, amit tud, nem pedig arra, amit nem, √≠gy ez nem egy vizsgaszitu√°ci√≥, hanem kellemes, t√°mogat√≥ k√∂rnyezetet teremt√ľnk neki.

El√©rhetŇĎs√©geink